nieuws

Gratis workshops over ondervoeding

Eten & Drinken

Wie denkt te maken te hebben met iemand die ondervoed is of dreigt te raken, kan komende maand gratis een workshop over dit probleem bijwonen. De sessies worden georganiseerd door stichting MalnuCare. Deelnemers krijgen te horen wat ondervoeding precies is, hoe ze het kunnen herkennen en wat ze er zelf tegen kunnen doen. De workshop […]

Gratis workshops over ondervoeding

Wie denkt te maken te hebben met iemand die ondervoed is of dreigt te raken, kan komende maand gratis een workshop over dit probleem bijwonen. De sessies worden georganiseerd door stichting MalnuCare.

Deelnemers krijgen te horen wat ondervoeding precies is, hoe ze het kunnen herkennen en wat ze er zelf tegen kunnen doen. De workshop bestaat ook uit een aantal praktische opdrachten om de opgedane kennis gelijk toe te kunnen passen. Er is zelfs een proeverij van drinkvoeding.

De workshops zijn gratis en iedereen is welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met stichting MalnuCare.

De workshops

  • 10 juni 2014, van 10.30 tot 12.00 uur
  • 17 juni 2014, van 14.00 tot 15.30 uur
  • 19 juni 2014, van 19.30 tot 21.00 uur

Lees ook Ondervoeding: de taken van de voedingsassistent

MalnuCare is een informatie-en behandelcentrum voor (dreigende) ondervoeding in de eerste lijn. De workshops vinden plaats bij MalnuCare in Landsmeer.

Bronnen: Dichtbij.nl en Malnucare.nl

banner voeding in de zorg whitepaper

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels