nieuws

Helderse en Alkmaarse ziekenhuisgasten krijgen Chef Martin aan bed

Eten & Drinken

De cliënten van Medisch Centrum Alkmaar en het Gemini Ziekenhuis krijgen voortaan maaltijden voorgeschoteld van Chef Martin. MCA Gemini Groep (MGG) en Marfo/Chef Martin hebben daartoe een meerjarencontract ondertekend. De invoering van het nieuwe à la carte-maaltijdconcept Chef Martin bij de twee Noordhollandse ziekenhuizen betekent dat patiënten dagelijks, kort voordat zij gaan eten, vanaf een menukaart […]

Helderse en Alkmaarse ziekenhuisgasten krijgen Chef Martin aan bed

De cliënten van Medisch Centrum Alkmaar en het Gemini Ziekenhuis krijgen voortaan maaltijden voorgeschoteld van Chef Martin. MCA Gemini Groep (MGG) en Marfo/Chef Martin hebben daartoe een meerjarencontract ondertekend.

De invoering van het nieuwe à la carte-maaltijdconcept Chef Martin bij de twee Noordhollandse ziekenhuizen betekent dat patiënten dagelijks, kort voordat zij gaan eten, vanaf een menukaart een keuze maken uit zestien gerechten. De gerechten variëren van Hollandse kost tot ‘wereldgerechten’. Daarnaast is er een ruime keuze in dieetmaaltijden en maaltijden voor mensen met kauw- en slikproblemen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels