nieuws

Hup Holland Hup met Food Connect

Eten & Drinken

Speciaal voor kleinschalige woongroepen heeft Food Connect een WK-actie ontwikkeld met themamaaltijden uit de keuken van de landen die straks in Brazilië voor de wereldbeker strijden. “Wij doen graag iets extra’s voor onze consumenten. Van kerstmaaltijden tot paashaantjes en nu dan deze WK-special.” zegt Wim Swier, eigenaar Food Connect. “Speciaal voor het WK-voetbal hebben we […]

Hup Holland Hup met Food Connect

Speciaal voor kleinschalige woongroepen heeft Food Connect een WK-actie ontwikkeld met themamaaltijden uit de keuken van de landen die straks in Brazilië voor de wereldbeker strijden.

“Wij doen graag iets extra’s voor onze consumenten. Van kerstmaaltijden tot paashaantjes en nu dan deze WK-special.” zegt Wim Swier, eigenaar Food Connect. “Speciaal voor het WK-voetbal hebben we dit jaar enkele leuke producten bedacht, uiteraard allemaal in Zuid-Amerikaanse sferen.”

Messi

Locaties kunnen dit jaar tijdens het voetbal genieten van onder andere een buffet, bestaande uit de onderdelen ‘Ronaldo’ met een pittige Braziliaanse hachee en ‘Messi’, bestaande uit een Bonne Femme met onder meer chorizo. ‘Máraquez’ is een uitgebreid Mexicaans onderdeel van het buffet met spare ribs en tortilla’s.

Prijs

“Uiteraard houden we er rekening mee dat organisaties steeds meer moeten letten op de financiën. We bieden daarom verschillende mogelijkheden, met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zodat iedereen gezellig samen het WK kan vieren,” aldus Swier. “Om het geheel extra feestelijk te maken, zorgen we tevens voor een gratis versierpakket waarmee de locatie helemaal in oranje sfeer komt.”

Nieuw in het assortiment is een bbq-pakket. Mocht het weer tegen zitten, dan wordt een alternatief geboden met de zogenoemde TV-snacks, bestaande uit linksbacks, aanvoerders, spitsen en rechtsbacks.

Meer info: Foodconnect.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels