nieuws

Nieuwe samenwerking voor kleinschalige foodservice

Eten & Drinken

In de langdurige zorg vervagen de grenzen tussen foodservice en retail, waarbij er steeds meer vraag komt naar een kleinschalig assortiment. Twee leveranciers denken daar een antwoord op te hebben.

Nieuwe samenwerking voor kleinschalige foodservice

Foodservice groothandel Bidvest Deli XL en online supermarkt Zorgboodschap slaan de handen ineen in de nieuwe B.V. VersCentrumNederland (VCN). Het nieuwe bedrijf biedt vier concepten: Zorgboodschap, Thuisboodschap, Uw Kruidenier en ’t Gruttertje.

Lees ook: 3D-maaltijden komen eraan

Zorgboodschap werd in 2013 gelanceerd als dé online supermarkt voor de zorg. Zorgboodschap zal in de toekomst één van de concepten zijn van VCN. Met de opstart van Thuisboodschap, Uw Kruidenier en ’t Gruttertje wil VCN de totale intra- en extramurale zorgmarkt bedienen en retail en foodservice samenbrengen. “Grensvervaging tussen foodservice en retail wordt steeds sterker. Door de stap die Bidvest Deli XL hiermee zet, zijn we nog beter in staat om onze klanten te helpen”, aldus Dick Slootweg, algemeen directeur Bidvest Deli XL.

VCN zal op 9 en 10 september 2014 gelanceerd worden op de Bidvest Deli XL-beurs foodEmotion2014. Deze beurs staat geheel in het teken van de zorg en de veranderingen waar deze markt mee te maken heeft. De nieuwe voedingsconcepten die voortvloeien uit de samenwerking tussen Bidvest Deli XL en Zorgboodschap zullen tijdens deze dagen gepresenteerd worden.

banner voeding in de zorg whitepaper

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels