nieuws

Tafel Thuis breidt flink uit

Eten & Drinken

De centrale keuken van Zorgstroom, Tafel Thuis, breidt flink uit. De Zeeuws-Vlaamse zorgorganisaties Curamus en Warmande en het Schouwse Eilandzorg laten hun dagelijkse maaltijden voortaan ook door Tafel Thuis verzorgen.

Tafel Thuis breidt flink uit

Dat geldt ook voor de maaltijden van welzijnsorganisatie ‘Hulst voor Elkaar’. In de gemeente Hulst brengen vrijwilligers voortaan dagelijks de maaltijden bij de klanten thuis.

Tafel Thuis

De manager van Tafel Thuis, meesterkok Sjaak Jobse, is blij met de uitbreiding. “We leverden al maaltijden in opdracht van Allévo op Schouwen-Duiveland. Dat gaat dan om koelversmaaltijden die twee keer per week bij klanten thuis worden bezorgd. De klanten kunnen dan zelf kiezen wanneer ze de maaltijd nuttigen.”

Met alle uitbreidingen worden nu per maand zo’n zestigduizend maaltijden bereid door de koks van Tafel Thuis.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels