nieuws

WK-winst voor zorgchefs

Eten & Drinken

Brons op het WK in Brazilië, een geweldige prestatie. Een reden te meer om een vrolijke Braziliaanse supportersmaaltijd op uw menu te zetten.

WK-winst voor zorgchefs

Bonduelle Food Service helpt daarbij graag, zegt Miranda Gooiker, marketing manager Food Service. “We helpen de chef om korter op de bal te spelen bij het volgen van nieuwe trends”, zegt Miranda Gooiker, Marketing Manager Food Service Bonduelle Benelux. “Dankzij onze groenten kan hij tijd winnen door efficiënter te werken. De nieuwe Bonduelle Brazilian Mix is daar een uitstekend voorbeeld van: kleurrijke fun, exotische smaken en maximaal gebruiksgemak. Plus eindeloze combinatiemogelijkheden in warme en koude gerechten.”

Bonduelle Food Service geeft de chefs alvast een voorzet met een hele reeks aantrekkelijke recepten op Inspiredbybonduelle.com.

De Brazilian mix bevat gele wortel, rode kidneybonen, erwten, maïs en rode paprika. De mix is afgewerkt met een lichte kruidendressing. De exclusieve Brazilian Mix is slechts tijdelijk verkrijgbaar Op=Op.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels