nieuws

Erkenning voor duurzame maaltijden van Heuvelrug

Eten & Drinken

Voedingsservice Heuvelrug (VSH), producent van duurzame maaltijden in Soesterberg, heeft het Skal-keurmerk behaald. Hiermee is de betrouwbaarheid van de biologische maaltijden van het bedrijf zichtbaar voor de afnemers uit onder meer de zorg en de retail.

Erkenning voor duurzame maaltijden van Heuvelrug

Voedingsservice Heuvelrug bestaat meer dan 65 jaar en kookt al jaren biologische maaltijden voor de gezondheidszorg, catering en kinderdagverblijven. “Door steeds verdere professionalisering en vragen uit de markt was het een logisch gevolg en nodig om het Skal-keurmerk aan te vragen”, zegt algemeen directeur Wim Kruithof. “Het Skal-keurmerk staat voor ons voor vertrouwen, in een gezonde en verantwoorde biologische maaltijd.”

Voedingsservice Heuvelrug (VSH) is een zelfstandige producent van (koel)verse en warme maaltijden, maaltijdcomponenten en complete menu’s die rechtsreeks aan klanten worden geleverd.

Meer info: voedingsservice.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels