nieuws

Eten in stijl met design-bestek

Eten & Drinken

WMF Hotel introduceert voor de catering, hotel- en restaurantmarkt een Design-bestek vervaardigd in WMF-kwaliteit.

Eten in stijl met design-bestek

Dit betreft een chroomstalen bestek, hoogglans gepolijst en leverbaar met een uitgebreide collectie couvertdelen (tafelcouvert, dessertcouvert, koffielepel, espressolepel, taartvork, toast-/botermes, limonadelepel en steakmes).

Model 5300 Unic is volgens de makers geschikt voor vaatwasmachines en dankzij de magnetische werking ideaal voor kantines en zorginstellingen. Het design van het bestekmodel wordt gekenmerkt door krachtige vormen en rechte belijning.

Meer info: Pabst & Pabst, Importeur WMF in Nederland, tel. 026-4437186

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels