nieuws

Het beste van de zorg is nu te proeven

Eten & Drinken

We hebben er al vaak over bericht: de jaarlijkse kookwedstrijd Het beste Menu van de Zorg. Erover lezen is leuk, maar natuurlijk is proeven beter. Dat kan binnenkort.

Het beste van de zorg is nu te proeven

De winnaars van Het beste Menu van de Zorg, Jaco Groen en Dirk Pieter van Leeuwen van Marente, serveren hun gerechten tijdens de Marente dinerweek. Vooraf een tartaar van tonijn, gevolgd door een bavette van rund en als nagerecht een panna cotta met een soepje van meloen en gedroogd fruit. Precies het menu zoals dat is uitgevoerd tijdens de finale van ‘het beste Menu van de Zorg 2014’.

Lees ook: Marente wint Het beste Menu van de Zorg 2014

jacogroen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaco Groen (l) en Dirk Pieter van Leeuwen zijn overigens geen onbekenden voor Gastvrije Zorg. In de juni-editie gaven ze hun geheimen al prijs in de rubriek Mijn zorgrecept. Bekijk hier de digitale versie van die uitgave (tweede editie van boven, pagina 40)

Prijs

Op maandag 15 september start de Marente dinerweek in het restaurant De Ontmoeting in woonzorgcentrum Jeroen in Noordwijk, waar de koks de officiële prijs ontvangen. Iedere dag staan de gerechten van de twee in een andere locatie op het menu.

De Marente dinerweek vindt plaats van 15 tot en met 19 september. Liefhebbers zijn vanaf 17.00 uur op een andere locatie welkom. Reserveren kan via de recepties van de locaties.

  • Dinsdag 16 september in Bernardus in Sassenheim
  • Woensdag 17 september in Van Wijckerslooth in Oegstgeest
  • Donderdag 18 september in De Wilbert in Katwijk
  • Vrijdag 19 september in Berkhout in Lisse

Creatief

Het beste Menu van de Zorg is een kookwedstrijd voor zorginstellingen in Nederland die dit jaar voor de vijfde keer werd georganiseerd door Distrivers. De leverancier wil hiermee zorginstellingen stimuleren om creatief te zijn met ingrediënten en elke dag een verantwoorde, gezonde en lekkere maaltijd te serveren. Ook in 2015 vindt er een nieuwe editie van de kookwedstrijd.

 


Download gratis één van deze whitepapers over (onder)voeding:

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels