nieuws

Thee met een twist

Eten & Drinken

Van Green Tea Pure tot Rooibos Vanilla en Forest Fruit: Douwe Egberts Professional lanceert een nieuw theeconcept exclusief voor out of home: de Pickwick Tea Master Selection, acht smaken met een twist.

Thee met een twist

Het concept bestaat uit vier zwarte thee blends, twee groene thee blends en twee kruiden blends. De grote theeblaadjes zorgen voor een mooie en evenwichtige smaak.

“In alle segmenten van de buitenshuismarkt hebben we veel kennis over de wensen en behoeften van de eindgebruiker”, vertelt Sander van der Linden, marketing director van Douwe Egberts Professional. “Met de introductie van Pickwick Tea Master Selection richten we ons op het segment dat zich bevindt tussen onze premium concepten en de basis Pickwick range. Theeliefhebbers kunnen met dit nieuwe concept buiten de deur genieten van hun favoriete thee, maar wel met nét dat beetje extra. De verfijnde smaak, de grote theeblaadjes en de luxe verpakking maken de theebeleving compleet.”

De Pickwick Tea Master Selection is vanaf 1 september exclusief verkrijgbaar voor de out of home markt.

Meer info:  douweegbertsprofessional.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels