nieuws

Ziekenhuis opent twee nieuwe restaurants

Eten & Drinken

Patiënten, bezoekers en personeel van het Erasmus MC kunnen binnenkort eten en drinken in nieuwe horecavoorzieningen. Op 29 september openen twee nieuwe restaurants hun deuren in het Rotterdams ziekenhuis.

Ziekenhuis opent twee nieuwe restaurants

De moderne voorzieningen bestaan uit het restaurant KADE 80 en DOK 10. De laatste heeft een ‘Grab&Go’-hoek met zitgelegenheid, maar biedt ook afhaal- en bezorgmogelijkheden. Voor kinderen komen er in KADE 80 twee kindergedeeltes en ook in de uitgifte wordt een speciale kinderbalie gecreëerd.

Lees ook: Zorgrestaurant ziet toekomst in externe gasten

KADE 80 en DOK 10 zijn geïnspireerd door de wereldculturen, die terug te vinden zijn in de inrichting, aankleding en de gerechten. De horecagelegenheden zijn gericht op vier doelgroepen: medewerkers van het Erasmus MC, studenten, patiënten en bezoekers.

Exploitatie

Cateraar ISS heeft met het Erasmus MC een overeenkomst van tien jaar gesloten voor de exploitatie van de nieuwe horecavoorzieningen. De twee restaurants zullen dagelijks naar schatting 1500 gasten verwelkomen. ISS verzorgt per 1 oktober ook de banqueting voor feesten, vergaderingen en evenementen voor het ziekenhuis.

Ontwerp

Alle ruimtes zijn ontworpen en ingericht door Artemis interieurontwerp & vormgeving. Artemis verzorgde eerder voor ISS het winnende ontwerp voor de nieuwe inrichting van de restauratieve ruimten van het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels