nieuws

Zorgkoks willen kennis delen met collega’s

Eten & Drinken

Jaco Groen en Dirk Pieter van Leeuwen, koks van Marente en winnaars van het beste Menu van de Zorg, zijn bijzonder trots op hun gerechten. De twee willen hun prijzengeld gebruiken om hun collega’s te inspireren.

Zorgkoks willen kennis delen met collega’s

Groen (links op de foto) en Van Leeuwen gaan een kookboek samenstellen voor koks en andere medewerkers van Marente die zich bezighouden met voeding. Van het boek verschijnt zowel een printversie als een digitale versie. Met het boek willen de koks lekker en gezond koken bij Marente stimuleren.

Lees ook: Marente wint het beste Menu van de Zorg 2014

Ook Gastvrije Zorg heeft aandacht besteed aan de creaties van de koks van Marente. In de juni-editie deelden Groen en Van Leeuwen een gerecht uit hun winnende menu in de rubriek Mijn zorgrecept. Bekijk hier de digitale versie van die uitgave (tweede editie van boven, pagina 40).

Afgelopen maandag is de Marente dinerweek van start gegaan. Jaco Groen en Dirk Pieter van Leeuwen serveren de hele week hun winnende menu in de restaurants van Marente. Maandag was de officiële kick off en is er nog even stilgestaan bij het winnen van het beste Menu van de Zorg 2014. Erik Wijnhof directeur van Distrivers overhandigde de cheque ter waarde van 5000 euro aan de winnaars en feliciteerde hen met de overwinning.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels