nieuws

24/7 een maaltijd met de Maaltijdautomaat

Eten & Drinken

Maaltijdenleverancier Food Connect uit Almelo komt men een nieuw serviceproduct op de markt: de Maaltijdautomaat.

24/7 een maaltijd met de Maaltijdautomaat

De Maaltijdautomaat zorgt ervoor dat er altijd een gezonde en verantwoorde maaltijd verkrijgbaar is en is daarom uitermate geschikt voor organisaties en instellingen. Rogier Terhalle, verantwoordelijk voor marketing bij Food Connect: “Door middel van de automaat zijn er bijvoorbeeld altijd overwerkmaaltijden beschikbaar waardoor collega’s toch een gezonde en voedzame maaltijd kunnen nuttigen. De maaltijd kan ter plekke worden verwarmd of mee worden genomen naar huis.”

Maaltijdautomaat

Bedrijven en organisaties hebben zelf geen omkijken naar de Maaltijdautomaat. De automaat geeft automatisch de stand van het aantal maaltijden door aan Food Connect.
Food Connect kookt vervolgens de maaltijden én vult de automaat weer aan. Terhalle: “Gebruikers van de automaat betalen de maaltijd rechtstreeks aan de automaat, waardoor bedrijven geen financiële rompslomp hebben.” Betalingen kunnen zowel met contant geld worden verricht als door middel van een betaalpas. Tevens kan de Maaltijdautomaat worden uitgebreid met een moderne ombouwkast inclusief magnetron en een zitje.

De maaltijden in de automaat worden op het seizoen afgestemd. “Hierdoor is er altijd voldoende variatie en keuze”, aldus Terhalle.

Meer info: Maaltijdautomaat.nl

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels