nieuws

Schrijf nu in voor het beste menu van de zorg!

Eten & Drinken

Inmiddels wereldberoemd binnen de wereld van de zorg en daarom niet meer weg te denken: het beste Menu van de Zorg. Marente ging er met de titel vandoor in 2014. Maar wie wint ‘m in 2015?

Schrijf nu in voor het beste menu van de zorg!

De inschrijving voor dé kookwedstrijdonder zorginstellingen in heel Nederland is weer geopend. Tot 13 februari kunnen keukenteams zich weer inschrijven en een kans wagen op het winnen van de hoofdprijs van € 5.000, – of € 1.000, – voor het beste dessert.

Beste menu

Lekker en gezond, dat zijn dé ingrediënten voor een sneller herstel en een beter welzijn van cliënten. Distrivers wil zorginstellingen stimuleren om creatief te zijn met ingrediënten en elke dag een verantwoorde en gezonde, maar vooral lekkere maaltijd te serveren. Daarom wordt in 2015 voor de zesde keer de kookwedstrijd het beste Menu van de Zorg georganiseerd tijdens de Zorgtotaalbeurs in Utrecht, die van 18 tot en met 20 maart plaatsvindt. Pierre Wind is wederom de gastheer en presentator.

Origineel menu

Wie denkt een verantwoord en gezond, maar vooral lekker driegangenmenu te kunnen bereiden kan zich nu inschrijven, dat kan tot 13 februari. Verras de jury met een creatief en origineel menu voor maximaal € 4, – en maak kans op de hoofdprijs van € 5.000, – of de Campina Gouden Dessertlepel, de prijs voor het beste dessert ter waarde van € 1.000, -.

Meer info: Distrivers.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels