nieuws

Zwitserse Partners Group neemt Vermaat over

Eten & Drinken

De Zwitserse vermogensbeheerder Partners Group en het topmanagement van Vermaat Groep nemen de aandelen van de familie Vermaat over. Deze onderneming richt zich op horeca en winkels in onder meer ziekenhuizen.

Zwitserse Partners Group neemt Vermaat over

Door deze investering en de ervaring van Partners Group verwacht Vermaat zijn jaarlijkse groei in Nederland te continueren en de basis te leggen voor internationale expansie, in met name België en Duitsland. De verwachting is dat deze transactie nog voor het einde van het jaar is afgerond.

Trots

Paul Vermaat neemt na vijftien jaar afscheid als algemeen directeur van zijn bedrijf. Wel blijft hij als senior adviseur verbonden aan de Vermaat Groep. “We zijn enorm trots op wat we als familie hebben opgebouwd, van een kleine delicatessenzaak tot een belangrijke en grote speler in Nederland”, vertelt Vermaat.

De nieuwe directeur wordt Rick Zeelen, nu nog commercieel directeur van Vermaat Groep.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels