nieuws

Distrivers doet Ding Dong aan de deur bij Noorderbreedte

Eten & Drinken

Ding dong, wie is daar? Als het om de maaltijden gaat voor de thuiswonende cliënten van zorgorganisatie Noorderbreedte, dan zou dat de bezorger van Distrivers kunnen zijn.

Distrivers doet Ding Dong aan de deur bij Noorderbreedte

Beide partijen hebben een intentieverklaring getekend waarin zij aangeven te willen samenwerken voor in elk geval de duur van één jaar. Distrivers gaat zijn concept Ding Dong, dat speciaal is ontwikkeld voor de extramurale markt, leveren aan Noorderbreedte.

Ding dong

“Met de koelverse maaltijden van Ding Dong is het elke dag genieten van lekker eten dat met verse ingrediënten wordt gekookt”, zegt Kimberly van Slochteren, woordvoerster bij Distrivers.” Ook voor (di)eetwensen, allergieën en religies zijn er volgens haar allerlei mogelijkheden. “Daarnaast is er een breed assortiment aan dagelijkse boodschappen. Dit alles tweemaal per week gratis thuisbezorgd door de Ding Dong-chauffeurs. Die tevens een oogje in het zeil houden en een signaleringsfunctie hebben.”

Wijzigingen

Door de wijzigingen in de zorg moeten veel ouderen langer thuis blijven wonen. Dit geldt ook voor de ouderen in het werkgebied van zorgorganisatie Noorderbreedte. Wanneer zij thuiszorg nodig hebben, kunnen zij al bij Noorderbreedte terecht voor een groot aantal diensten. Door de samenwerking aan te gaan met Distrivers kan de zorgorganisatie de thuiswonende ouderen ook voorzien in koelverse maaltijden en boodschappen.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels