nieuws

Nog 9 zorginstellingen in race voor beste Menu van de Zorg

Eten & Drinken

Marente locatie Warmond won vorig jaar Het beste Menu van de Zorg. Wie mag zich dit jaar tot winnaar laten kronen? De winnaar van 2014 in elk geval niet.

Nog 9 zorginstellingen in race voor beste Menu van de Zorg

Tientallen zorginstellingen en ziekenhuizen hebben zich ingeschreven voor de 2015-editie van Het beste Menu van de Zorg. De wedstrijd waarmee Distrivers zorginstellingen stimuleert om creatief te zijn met ingrediënten en elke dag een verantwoorde, gezonde én lekkere maaltijd aan cliënten te serveren. Uit alle originele menu’s heeft de jury negen instellingen geselecteerd voor de voorrondes op 18 en 19 maart die plaatsvinden tijdens de beurs Zorgtotaal in Utrecht.

De deelnemers zijn:

– Brabantzorg; Duurzaam & Leerzaam, Oss

– Elkerliek ziekenhuis, Helmond

– St. Elisabeth ziekenhuis, Tilburg

– Zorgcentrum De Luwte, Amstelveen

– Marente locatie Jeroen, Noordwijk

– De Nieuwe Marke, Bergen (Noord-Holland)

– Rivas zorggroep, Gorinchem

– Treant zorggroep regio 1, Emmen

– Westfriesgasthuis, Hoorn

Op 20 maart is de finale tussen de beste drie teams. Dan wordt bekend welk team naar huis gaat met de hoofdprijs van € 5.000,- en de titel Het beste Menu van de Zorg 2015. Het team met het beste dessert wint € 1.000,- en de Campina Gouden Dessertlepel. De presentatie van de wedstrijd is in handen van tv-kok Pierre Wind. De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Campina en subsponsors Bonduelle en Fishmasters.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels