nieuws

Gelre Ziekenhuizen gaat voor ex-sterrenkok Pascal Jalhaij

Eten & Drinken

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Dat geldt zeker voor voor het Roomservice à la carte-concept van Chef Martin.

Gelre Ziekenhuizen gaat voor ex-sterrenkok Pascal Jalhaij

In navolging van andere ziekenhuizen, kiest ook Gelre Ziekenhuizen voor het maaltijdconcept van Chef Martin. Patiënten van Gelre Apeldoorn en Gelre Zutphen bestellen hun maaltijden straks ‘à la carte’.

Pascal Jalhaij

De invoering van het nieuwe maaltijdconcept betekent dat patiënten van beide ziekenhuizen dagelijks, kort voordat zij gaan eten, vanaf een menukaart een keuze maken uit zestien gerechten, ontwikkeld door voormalig sterrenkok Pascal Jalhaij. De gerechten variëren van Hollandse kost tot ‘wereldgerechten’. Daarnaast is er een ruime keuze in dieetmaaltijden en maaltijden voor mensen met kauw- en slikproblemen.

Gastvrijheidsbeleving

Arnold Zuidgeest, algemeen directeur van Marfo, is ervan overtuigd dat het Roomservice à la carte-concept voor de Gelre Ziekenhuizen veel toegevoegde waarde met zich meebrengt: “Het is een impuls voor de gastvrijheidsbeleving. Wij weten inmiddels uit ervaring dat patiënten de grote keuzevrijheid zeer positief waarderen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels