nieuws

Temp-rite warmt alvast Zorgtotaal-publiek op

Eten & Drinken

De beurs Zorgtotaal is een ideaal podium om noviteiten te onthullen. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat veel standhouders met primeurs komen. Wat tovert temp-rite uit de hoge hoed?

Temp-rite warmt alvast Zorgtotaal-publiek op

Het bedrijf komt niet met een, niet met twee, niet met drie, niet met vier, maar  met vijf noviteiten. Waaronder de MealButler. Volgens Luc Zwaanenburg van temp-rite een uiterst gebruiksvriendelijke apparaat dat ideaal is voor het regenereren van de maaltijd aan huis. “Door bereiding met dit apparaat blijft de structuur, smaak, kleur en voedingswaarde gewaarborgd.”

Kleinschalig wonen

Daarnaast toont het bedrijf de vernieuwde Temp-Cuisine. “Deze oplossing van bereiding en regeneratie van maaltijden voor kleinschalig wonen bestaat uit een efficiënte omkasting met daarin de nieuwste Eloma combisteamer met touchscreen.”

Dan is er nog de introductie van de Multi-Cook. Dit luchtconvectiesysteem is volgens Zwaanenburg specifiek ontwikkeld voor het regenereren van koelverse- of koelvriesmaaltijden. “Dé oplossing voor de afdelingskeuken, Dit systeem is tevens aantoonbaar kostenbesparend door lagere investeringskosten en minder ‘waste’.”

Losgekoppeld

Een ware primeur volgens Zwaanenburg is de introductie van de Dock-Rite. Dit systeem is in staat om zowel te koelen als te regenereren, waardoor het systeem geschikt is voor Cook-Freeze, Cook-Chill en Cook-Serve maaltijden. Het is bovendien efficiënt in gebruik, doordat de trolley met daarin de maaltijden wordt losgekoppeld van het basisstation met daarin alle techniek. Dit betekent een compacte en handzame trolley ten behoeve van distributie zonder het extra gewicht van de techniek.”

Een bijzondere primeur betreft het nieuwe persoonsgebonden maaltijdverdeelsysteem op basis van contactwarmte techniek dat temp-rite onthult op de eerste dag van de vakbeurs Zorgtotaal, die van 18 tot en met 20 maart plaatsheeft in de Jaarbeurs in Utrecht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels