nieuws

Onderzoek naar de stand van duurzaamheid

Eten & Drinken

Duurzaamheid; iedereen heeft het erover, maar wat gebeurt er nu echt? Met die vraag gaan vijf studenten van de Hotel Management School Maastricht aan de slag.

Onderzoek naar de stand van duurzaamheid

De studenten doen onderzoek naar duurzaamheid binnen de zorg door middel van een enquête. De kernvraag: wat is de huidige stand van zaken van duurzaamheid binnen zorginstellingen, waarbij de focus ligt op eten en drinken. De inzichten van deze enquête zullen verschijnen in de vorm van een artikel, waarin do’s en don’ts staan met betrekking tot het verder verduurzamen van zorgorganisaties op dit gebied.

Verduurzamen

Dit onderzoek gebeurt in opdracht van de vereniging Hospitality Management Nederland (vHMN) vanuit het project Lekker Betrokken! van Phyllis den Brok. Dit is een driejarig project dat zorginstellingen ondersteunt in het verduurzamen van hun processen op het gebied van eten en drinken.

Klik hier om de enquête in te vullen

Hotelovernachting

Het invullen van de enquête zal niet meer dan tien minuten duren en deelnemers maken zelfs kans op een hotelovernachting in Teaching Hotel Château Bethlehem, verbonden aan de Hotel Management School Maastricht.

Meer info: phyllis@phliss.nl. De projectgroep is te bereiken via project1@zuyd.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels