nieuws

Primeur AMC: eerste Starbucks in Europees ziekenhuis

Eten & Drinken

Starbucks en foodservice-organisatie Albron hebben de deuren geopend van een nieuwe Starbucks-vestiging in het AMC te Amsterdam. Het is de eerste store in een Europees ziekenhuis.

Primeur AMC: eerste Starbucks in Europees ziekenhuis

KOFFIESPECIALITEITEN

Elise Groenendijk, directeur Services van het AMC: “Het AMC streeft ernaar dat de aanwezige winkels, horeca en services bijdragen aan het prettig verblijven, werken en studeren. De koffiespecialiteiten van Starbucks voorzien in een behoefte en vormen een passend onderdeel in het gehele aanbod.”

PALET

Ook Albron heeft hoge verwachtingen van deze nieuwe dienstverlening binnen het ziekenhuis. “Samen met ons recentelijk geopende restaurant Pit bieden we onze gasten in het AMC zo een prachtig palet aan lekker eten en drinken”, aldus Henk Voormolen, aanvoerder Zorg bij Albron.

ANDERE VESTIGINGEN

Eerder openden Starbucks en Albron vestigingen in de Universiteitsbibliotheek van Rijksuniversiteit Groningen, Erasmus Universiteit en Universiteit van Tilburg en espressobars in het Erasmus MC, en Thales.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels