nieuws

Holland Food Service start brasserieconcept op Park Dekkerswald

Eten & Drinken

Bewoners, gasten en medewerkers kunnen binnenkort eten en drinken in de nieuwe brasserie van Park Dekkerswald van ZZG zorggroep. Holland Food Service gaat vanaf eind dit jaar de eetgelegenheid uitbaten.

Holland Food Service start brasserieconcept op Park Dekkerswald

De nieuw te openen brasserie wordt geopend in het kapelgebouw op Park Dekkerswald, het medisch centrum in Groesbeek. Deze stap past binnen de verbreding van de dienstverlening van het bedrijf in het kader van de toenemende extramuralisering.

Ontmoetingsplek

“Het brasserieconcept is een nieuw concept dat wij in de praktijk gaan brengen”, zegt Jeroen Kamerbeek, adjunct-directeur van Holland Culinair. “De kapel en de brasserie worden een ontmoetingsplek waarbij eten en drinken de verbindende factor is. De brasserie staat open voor bewoners van het park, hun gasten en de medewerkers. Ook de regio en maatschappelijke organisaties behoren tot onze doelgroep.”

Proeftuin

De kapel biedt daarnaast ruimte voor diverse activiteiten zoals congressen, feesten en partijen. Kamerbeek: “Vanaf het begin van dit jaar hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid naar de horeca, catering en out-of-home onder het merk Holland Culinair. Ook voor deze tak van ons bedrijf is de brasserie een mooie proeftuin voor bijvoorbeeld het testen van nieuwe producten en productconcepten.”

Multifunctioneel

In het verleden was de bewuste kapel voor de zusters een centrale plaats tussen hun werkplek, het sanatorium, en hun woon- en leefplek, het klooster. In de eerste helft van 2012 is de kapel gerestaureerd en ingericht als multifunctioneel centrum.

Lees ook: Amie Ouderenzorg en Holland Food Service gaan samenwerken

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels