nieuws

Duitse ouderen krijgen hondenvoer als diner

Eten & Drinken

Bij iedere zorgorganisatie gaan dingen fout. De kans is echter klein dat ouderen per ongeluk hondenvoer voorgeschoteld krijgen.

Duitse ouderen krijgen hondenvoer als diner

Het overkwam een aantal senioren in het Duitse Osnabrück tijdens het nieuwjaarsdiner, meldt The Mirror. Een plaatselijke meals-on-wheels-leverancier had zich voorgenomen de ouderen een mooie maaltijd thuis te bezorgen, maar volgens de organisatie ging het al mis bij de inkoop.

Kleine letters

Eén van de medewerkers dacht iets lekkers voor ouderen geselecteerd te hebben, maar koos per ongeluk hondenvoer. Dat het eten voor viervoeters bestemd was, stond in kleine letters aangegeven op de labels waardoor de medewerker deze belangrijke informatie over het hoofd zag. Eén persoon heeft de maaltijd opgegeten, zonder gevolgen. Een tweede rook tijdens het opwarmen dat het geen zuivere koffie was.

De organisatie heeft veel spijt van de blunder en belooft voortaan beter op te letten.

Kijk op de site van The Mirror voor foto’s van de potten hondenvoer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels