nieuws

Duurzaam fruit voor medewerkers UMC Utrecht

Eten & Drinken

Groothandel Multifood levert sinds kort het bedrijfsfruit voor de medewerkers van het UMC Utrecht. Dit gebeurt in het kader van het programma Good Food van het Facilitair Bedrijf.

Duurzaam fruit voor medewerkers UMC Utrecht

Het fruit is per tien stuks verpakt in duurzame, papieren tassen en wordt wekelijks afgeleverd. Medewerkers krijgen seizoensfruit, wat inhoud dat het iedere keer een verassing is wat voor soort fruit er beschikbaar is.

Per levering

De samenstelling van het fruit wordt per levering bepaald, waardoor er zo min mogelijk herhaling optreedt. De papieren tassen zijn te bedrukken naar wens. Dit zorgt voor een luxe, op maat gemaakte presentatie van het product. Bedrijfsfruit is volgens Multifood een ideale manier om goed en gezond eten te promoten onder de werknemers.

Gezonde voeding

Good Food is een vijfjarig programma van het UMC Utrecht waarin gezonde en duurzame voeding voor patiënten en medewerkers centraal staat. Dit programma is in 2014 gestart. In dat jaar werd 44 procent van de voeding in het UMC Utrecht duurzaam ingekocht, terwijl dat in 2013 nog maar 12 procent was.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels