nieuws

Patiënt en bezoeker kunnen bij Admiraal de Ruyter op de kamer eten

Eten & Drinken

Familie en vrienden van patiënten in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Zeeland kunnen sinds kort op de kamer mee-eten. Het ziekenhuis heeft deze service ingevoerd na een succesvolle pilot.

Patiënt en bezoeker kunnen bij Admiraal de Ruyter op de kamer eten

Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, met locaties in Goes, Vlissingen/Middelburg en Zierikzee, startte in juli 2015 met een proef waarbij bezoekers van patiënten op de kinderafdeling en de kraamafdeling tijdens de lunch of het avondeten mee konden eten. Daar werd volop gebruik van gemaakt. Het ziekenhuis meldt dat in drie maanden tijd 127 broodmaaltijden en 227 warme maaltijden zijn verkocht.

Tijdens de feestdagen eind vorig jaar is de maaltijdservice ingevoerd op de andere verpleegafdelingen. In deze vijf weken werden er 86 broodmaaltijden en 162 warme maaltijden besteld.

Maaltijdbonnen

Vanwege dit grote succes biedt het ziekenhuis deze service voortaan altijd aan op alle afdelingen. In de Foodshop van het ziekenhuis zijn maaltijdbonnen verkrijgbaar voor een uitgebreide broodmaaltijd voor € 2,50 of een warme maaltijd met de keuze tussen twee menu’s voor € 7,50.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels