nieuws

Countdown! Nog 4 weken tot Focus op de Zorgmaaltijd

Eten & Drinken

Wat is het effect van voeding op gezondheid en herstel? Hoe dring ik voedselverspilling in mijn ziekenhuis of zorginstelling terug? Is het restaurant een kans of een kostenpost? Deze en andere ‘hot topics’ worden behandeld tijdens het symposium Focus op de Zorgmaaltijd, op 1 juni in Veenendaal.

Countdown! Nog 4 weken tot Focus op de Zorgmaaltijd

Het door Gastvrije Zorg georganiseerde middagsymposium wordt plenair geopend door Cathy van Beek. Deze bevlogen bestuurder van het Radboudumc noemt goed eten van het grootste belang voor een ziekenhuis, wat tot uiting is gekomen in een nieuw voedingsconcept met zes eetmomenten, verse gerechten, een goede presentatie en minder voedselverspilling. Van Beek deelt op het symposium haar visie op eten in de zorg en resultaten van het nieuwe voedingsconcept.

Dit publiceerden wij al over het symposium Focus op de Zorgmaaltijd

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels