nieuws

Albert Heijn start nieuw assortiment zakelijke markt

Eten & Drinken

Vanaf maandag 19 juni vinden zakelijke klanten op ah.nl ruim 250 nieuwe producten. Het gaat om assortiment dat speciaal voor hen beschikbaar is, zoals portieverpakkingen, bulkverpakkingen en grootverpakkingen.

Albert Heijn start nieuw assortiment zakelijke markt

Albert Heijn bezorgt bij een breed scala zakelijke klanten: van midden- en kleinbedrijven tot kinderdagverblijven en zorginstellingen. Voor al deze klanten is assortiment toegevoegd dat zich toespitst  op hun behoeften. Zo kunnen zij kiezen uit tientallen portieverpakkingen die ideaal zijn voor in de kantine of voor hun bewoners. Van plakjes kaas, vleeswaren en ontbijtkoek tot kleine zakjes fritessaus en ketchup.

Producten specifiek voor de zorg

Ook zijn producten verkrijgbaar die specifiek voor de zorg bestemd zijn zoals speciale voeding voor ouderen. Voor bedrijven zijn er onder andere handige grootverpakkingen koffie, bulkverpakkingen met flesjes sap en professionele schoonmaakmiddelen.

Het nieuwe assortiment is vanaf 19 juni op ah.nl exclusief beschikbaar voor zakelijke klanten. Zij kunnen daarnaast natuurlijk blijven kiezen uit het bestaande assortiment van 28.500 producten van Albert Heijn, Etos en Gall&Gall.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels