nieuws

Onderzoek naar uitdagingen rond de zorgmaaltijd

Eten & Drinken

Vakmedianet doet in samenwerking met Van Hoeckel onderzoek naar de uitdagingen rond de maaltijdvoorziening voor medewerkers in woonvormen.

Onderzoek naar uitdagingen rond de zorgmaaltijd

Het onderzoek zoomt in op het proces rond de maaltijden. Wat gaat goed, wat zijn knelpunten, wat zijn wensen rond de maaltijd etc. Maar ook aspecten als participatie van bewoners en familieleden, behoefte aan scholing, de werkzaamheden en de gewenste samenwerking met leveranciers worden onderzocht. Voor deze en andere vragen zijn we in het bijzonder benieuwd naar de mening van medewerkers in een kleinschalige woongroep.

De vragenlijst bestaat uit een tiental eenvoudig te beantwoorden vragen en het invullen kost u 5-10 minuten. Onder de deelnemers aan de enquête worden bovendien 10 kaarten verloot voor De Dag van de Gastvrijheid, op 16 november in het Beatrix Theater in Utrecht.

> Neem deel aan het onderzoek

Presentatie van uitkomsten

De resultaten van het onderzoek worden gepresenteerd tijdens het symposium Focus op Kleinschalig wonen, op 12 oktober in het Miele Experience Center in Vianen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels