video

Volg workshop ‘zelf koken’ tijdens Inspiratietour Kleinschalig wonen

Eten & Drinken

De Inspiratietour Kleinschalig wonen op 7 november staat bol van ervaringen met eten en drinken in een kleinschalige woonvorm. Maar u luistert deze dag niet alleen, u gaat ook zelf aan de slag tijdens de inspiratieworkshop ‘Eten en drinken, een dagelijkse beleving’. Kom alvast in de stemming met deze video.

Volg workshop ‘zelf koken’ tijdens Inspiratietour Kleinschalig wonen

Tijdens de inspiratieworkshop onderzoekt Lisette Bossert met u de meerwaarde van samen koken en vers en lekker eten. Ervaringen, successen en struikelblokken worden gedeeld en u gaat aan de slag. Met elkaar worden een aantal gerechtjes bereid, waarbij geldt: weinig werk maar groots in smaak. Als afsluiting van de workshop genieten we met elkaar van het resultaat.

Lisette gelooft in samen koken en lekker eten

Bossert heeft, met haar bedrijf Bossert Kookwerken, een missie: samen koken en lekker vers eten toegankelijk maken voor mensen die permanent in een instelling wonen. Voor het uitvoeren van haar missie werkt ze samen met zorgorganisaties die beschikken over een lange termijnvisie op eten en drinken. Organisaties die, net als Lisette, geloven dat samen koken en lekker eten bijdraagt aan het geestelijk en fysiek welbevinden van bijna ieder mens.

> Lees meer over de inspiratietour en schrijf in

Video

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels