Whitepapers

Zo zorg je voor een efficiënte maaltijdvoorziening

Eten & Drinken

Cliënten van een zorginstelling dagelijks op een efficiënte en klantvriendelijke manier voorzien van goede, smakelijke maaltijden, is geen sinecure. Vaak wordt onderschat wat er allemaal bij komt kijken. De whitepaper ‘Kwaliteit én efficiency in de maaltijdvoorziening’ geeft u handvatten.

Zo zorg je voor een efficiënte maaltijdvoorziening

Zo is een eerste vereiste om alle processen in kaart te brengen, van inkoop tot serveren. Zo krijgt een zorginstelling pas een beeld van wat er gebeurt en wat er beter kan. Met behulp van een plan van aanpak wordt het mogelijk om optimaal georganiseerd te gaan werken. Met als uiteindelijke doel: een cliënt die geniet van de maaltijd.

> Download de whitepaper ‘Kwaliteit én efficiency in de maaltijdvoorziening’

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels