nieuws

Talentendag voor starters

Evenementen

Talentvolle en ambitieuze studenten of net-afgestudeerden die carrière willen maken in de foodservice, kunnen op 26 oktober meedoen aan speeddate-sessies met werkgevers. Food Inspiration organiseert dit netwerk-inspiratie-evenement voor aanstormend talent in het Evoluon in Eindhoven.

Talentendag voor starters

De Food Inspiration Talent Day is een onderdeel van de inspiratiedagen. Volgens de organisatoren wordt het een unieke congresdag waarbij de 450 meest getalenteerde hospitality studenten en alumni van Nederland kunnen kennismaken met 12 topwerkgevers in foodservice.

Naast de speeddates zijn er inspirerende sprekers, reallife verhalen over carrière maken, een lunch, praktische workshops en een netwerkborrel. Met de speeddate-sessies hopen de organisatoren dat meer studenten en afgestudeerden kiezen voor een baan in de foodservice.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels