nieuws

Nieuw jaar start ook voor de zorg in ‘s-Hertogenbosch

Evenementen

Wie op de hoogte wil zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van facilitymanagement en gastvrijheid in de breedste zin van het woord, moet in het nieuwe jaar naar ‘s-Hertogenbosch komen. Hier presenteert Vakbeurs Facilitair talloze nieuwe producten en diensten. 

Nieuw jaar start ook voor de zorg in ‘s-Hertogenbosch

De jaarlijkse vakbeurs, die veel facilitair en gastvrijheidsmanagers uit de zorgsector trekt, vindt plaats van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 januari in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf nu kunnen geïnteresseerden zich op de website aanmelden voor de gratis toegankelijke beurs.

Gastvrijheid

Gastvrijheid is een van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de beurs, die is onderverdeeld in twintig thema’s en vele tientallen subthema’s. Daarbij valt te denken aan verlichting, design, kunst en meubilair maar bijvoorbeeld ook aan gebouwautomatisering, catering en schoonmaak. De beurs heeft in bijna elke categorie wel een of meer leveranciers gevonden die hun producten en diensten voor het voetlicht brengen.

Besparingen

De beursorganisatie heeft dit jaar gekozen voor het thema besparing en noviteiten, twee onderwerpen die in elkaars verlengde liggen. Noviteiten kunnen immers besparingen opleveren en gewenste besparingen kunnen op hun beurt innovatie stimuleren.

Symposia

De vakbeurs biedt niet alleen een zeer breed scala aan producten en diensten, ook zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals nieuwjaarsrecepties en (thema)presentaties. Bovendien kunnen bezoekers diverse symposia met verschillende thema’s bezoeken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels