nieuws

Genomineerden Eten is Feest! Award

zorg met sterren

Voor de eerste maal wordt op het Gastvrijheidszorg Evenement, op 3 juni in Ede, de Eten is Feest! Award uitgereikt. Genomineerd zijn De Bolder in Huizen, ’t Laar in Tilburg en Malderburch in Malden.

Genomineerden Eten is Feest! Award

Initiatiefnemer van de nieuwe award is Unilever Foodsolutions die zorginstellingen in het zonnetje wil zetten die voor de bewoners van eten een dagelijks terugkerend feest maken. Unilever Foodsolutions ziet het als haar missie er aan bij te dragen dat in de zorg een goede maaltijd wordt geserveerd, zeker in de ouderenzorg, waar de bewoners hun thuis hebben. Door te genieten van eten en drinken kan de kwaliteit van leven immers worden verhoogd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels