nieuws

Sterrengids Gastvrijheidszorg 2010 in print en online

zorg met sterren

Op donderdag 3 juni wordt op het Gastvrijheidszorg evenement in Ede de sterrengids Gastvrijheidszorg met Sterren 2010 uitgereikt. De gids omschrijft de gastvrijheid van de 196 deelnemers aan het project. Ook worden de winnaars vermeld: het meest gastvrije ziekenhuis van 2010 en de meest gastvrije zorginstelling van 2010.

Sterrengids Gastvrijheidszorg 2010 in print en online

Alle gegevens uit de sterrengids worden ook online gepubliceerd. Daarvoor is de site www.zorgmetsterren.nl gelanceerd. Meteen na uitreiking van het eerste exemplaar op 3 juni is de gehele inhoud van de sterrengids op de site te vinden. Ook de deelnemers aan Gastvrijheidszorg met Sterren 2009 zijn  vermeld. Zo ontstaat een compleet naslagwerk van alle deelnemers aan Gastvrijheidszorg met Sterren.

Gastvrijheidzorg met Sterren is een initiatief van LOC Zeggenschap in zorg, dat 2.200 cliëntenraden van thuis-zorginstellingen, woonzorgcomplezen, verzorgings- en verpleeghuizen, welzijn, geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en maatschappelijke opvang en de cliënten in die sectoren, vertegenwoordigt, Koksgilde Nederland, waar 450 hoofden voeding en facilitair managers bij aangesloten zijn, en B+B Vakmedianet, uitgever van o.a. de vakbladen Gastvrije zorg en ZorgInstellingen en de sterrengids Gastvrijheidszorg.

De gids is te bestellen voor  24,95 euro (leden LOC, abonnees van Gastvrije Zorg en ZorgInstellingen en leden Koksgilde 17,50 euro) inclusief BTW per stuk, exclusief verzendkosten. Neem hiervoor contact op met B+B Vakmedianet B.V. tel 035-6940740

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels