nieuws

Evenement Gastvrijheidszorg met sterren

zorg met sterren

Duizend gasten van het Gastvrijheidszorg Evenement zijn er op 3 juni getuige van hoe een dolgelukkig Elkerliek ziekenhuis in Helmond en een al even blij verpleeghuis Hogewey in Weesp de Gastvrijheidszorg Award 2010 winnen. De uitblinkers in gastvrije zorg uit 196 deelnemers.

Evenement Gastvrijheidszorg met sterren

De LNV Smaakprijs gaat dit jaar naar de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Ook genomineerd waren Talma Hiem in Balk en Naarderheem in Naarden. De tweede extra prijs, de Eten is Feest! Award, is een initiatief van hoofdsponsor Unilever Foodsolutions. Voor de Award zijn De Bolder in Huizen, Het Laar in Tilburg en Malderburch in Malden genomineerd. De laatste zorginstelling is de winnaars van de prijs.
Naast de prijzenregen staan ook inleidingen op het programma, onderbroken door de act van Theaterzaken die als de twee toezichthouders voor de nodige hilariteit zorgen. Consultant Dick Jurriëns van de Hoge Hotelschool Maastricht en tweedejaars student Gemmie Nielen benadrukken het belang van integraal gastvrijheidszorgbeleid.
Kamerlid Agnes Wolbert, woordvoerder zorg voor de PvdA, ontvangt van LOC-directeur Yvonne van Gilse de eerste sterrengids. Marcelis Boereboom, directeur-generaal langdurende zorg op het ministerie van VWS, reikte de awards uit.
Juryvoorzitter Jos Schols, die het voorzitterschap overdraagt aan Jenneke van Veen, gepensioneerd IGZ-hoofdinspecteur, gaf negen statements bij zijn afscheid.

.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels