nieuws

kiesBeter.nl kiest de beste zorg

zorg met sterren

De openbare portal kiesBeter.nl maakt de kwaliteit van zorg inzichtelijk voor alle inwoners van Nederland. De portal helpt mensen die zorg nodig hebben met het kiezen van passende zorg. Projectleider Jos van Sonderen vertelt over kiesBeter.nl op het Nationaal Gastvrijheidscongres 2012.

kiesBeter.nl kiest de beste zorg

Iedereen vindt goede kwaliteit van zorg belangrijk. Op kiesBeter.nl worden scores op allerlei kwaliteitsaspecten naast elkaar gepresenteerd, bijvoorbeeld over de omgang met de cliënt, de communicatie vanuit zorgverleners en de voorzieningen in een ziekenhuis. Ook andere kwaliteitsinformatie zoals keurmerken zijn op de website te vinden.

Op kiesBeter.nl staan de gegevens van ruim dertig verschillende soorten zorgverleners en zorginstellingen. “kiesBeter.nl ziet Gastvrijheidszorg met Sterren als een belangrijke aanvulling op de kwaliteitsinformatie. De sterren worden op kiesBeter.nl vermeld op de pagina’s van de deelnemende instellingen”, zegt projectleider Jos van Sonderen.

Kijk voor meer informatie op www.kiesbeter.nl

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels