nieuws

Op naar de sterren in 2014!

zorg met sterren

Wat zijn jouw goede voornemens voor het komende jaar? Als wij een suggestie mogen doen: zo veel mogelijk sterren binnenslepen tijdens Gastvrijheidszorg met Sterren. Nu, vlak voor de jaarwisseling, een kleine terugblik op de succesverhalen van 2013: hoe verdienden zij hun sterren?     Vlady Kasperaitis (links), manager facilitair bedrijf van Dimence locatie Grasdorpstraat in […]

Op naar de sterren in 2014!

Wat zijn jouw goede voornemens voor het komende jaar? Als wij een suggestie mogen doen: zo veel mogelijk sterren binnenslepen tijdens Gastvrijheidszorg met Sterren. Nu, vlak voor de jaarwisseling, een kleine terugblik op de succesverhalen van 2013: hoe verdienden zij hun sterren?

 

 

Op naar de sterren Vlady Kasperaitis
Vlady Kasperaitis (links), manager facilitair bedrijf van Dimence locatie Grasdorpstraat in Zwolle
Winnaar in de categorie GGZ
“Bij ons is gastvrijheid niet in protocollen en regeltjes gegoten. Maar we werken er wel structureel aan. Omdat gastvrijheid een van onze kernwaarden is geworden, geven alle afdelingen in hun jaarplan aan wat ze op dat gebied doen.”

 

Op naar de sterren in 2014  Esther Reenders

Esther Reenders, manager van het project Gastvrije Zorg bij Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk
Tweede plaats in de categorie Ziekenhuizen, 5 sterren
“Op de St Jansdalacademie worden de medewerkers intensief geschoold in gastvrijheid en bejegening. Ze worden zich bewust van hun eigen gedrag. Belangrijk is ook dat je feedback kunt geven aan je collega’s. Binnen het ziekenhuis is een aanspreekcultuur ontstaan. De sfeer is veilig, positief, zodat medewerkers elkaar ook gemakkelijk durven aan te speken.”

 

Op naar 2014 Karin Breuker

Karin Breuker, directeur verpleeghuis De Valkenburcht in Oosterbeek
3 sterren
“Het gaat erom dat klanten voelen dat de medewerkers tijd en aandacht voor ze hebben. Zo wordt rust gecreëerd. Niet alleen de aansturing door de hotelmanager, ook coaching on the job is essentieel om gastvrijheid op de werkvloer goed te laten beklijven.”

 

Op naar de sterren in 2014 Piety Nijhoff

Piety Nijhoff, teamleider bij Rivas-locatie Judith Leysterhof in Hardinxveld-Giessendam
Winnaar in de categorie Kleinschalige Woonvormen
“De medewerkers zijn te gast bij de bewoners. Zij wonen hier. Het is hun huis.”

Gms partners

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels