nieuws

Genomineerden Gastvrijheidszorg Awards snel bekend

zorg met sterren

De genomineerde ziekenhuizen, zorgcentra en GGZ-instellingen voor de Gastvrijheidszorg Awards zijn binnen enkele weken bekend. Binnenkort komt de jury bijeen om te bepalen wie genomineerd worden voor de Gastvrijheidszorg Awards 2013.

Genomineerden Gastvrijheidszorg Awards snel bekend

In die jury zitten onder andere vertegenwoordigers van de winnaars van vorig jaar. Zorgcentrum Padua uit Tilburg won in 2012 de award in de categorie Verpleging & Verzorging en het Rotterdamse Sint Fransiscus Gasthuis wist in de categorie Ziekenhuizen de prijs binnen te slepen. Emergis uit het Zeeuwse Kloetinge legde beslag op de eerste award in de categorie GGZ.

Medio april worden de genomineerden ingelicht dat ze bij de top tien of top vijf zitten in hun eigen categorie. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het congres Gastvrijheidszorg met Sterren, dat plaatsvindt op donderdag 6 juni. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

Op de foto: het team van Emergis Kloetinge na de winst in 2012.

Gastvrijheidszorg met Sterren wordt mede mogelijk gemaakt door:

Gms partners

 

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels