nieuws

Bestel de Sterrengids 2013 online

zorg met sterren

De Sterrengids 2013 is gepresenteerd tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg. In de ruim 400 pagina’s tellende Sterrengids zijn de resultaten gepubliceerd van de audits voor Gastvrijheidszorg met Sterren. U kunt de gids nu online bestellen.

Bestel de Sterrengids 2013 online

Klik hier om de gids online te bestellen.

De gids, die sinds 2006 wordt uitgegeven, bevat dit jaar in totaal 250 zorgaanbieders. In de Sterrengids zijn ook interviews te lezen met genomineerden en winnaars in de categorieën Ziekenhuizen, GGZ, Verpleging & Verzorging en Kleinschalig Wonen. Verder is het volledige juryrapport in de gids meegenomen. Het voorwoord is dit jaar geschreven door Martin van Rijn, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Klik hier om de gids online te bestellen.

Wilt u zich nu al inschrijven voor Gastvrijheidszorg met Sterren 2014? Dat kan! Schrijf u hier in of lees eerst meer informatie over de werkwijze en het waarderingssysteem.

Inititatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren en het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg zijn LOC Zeggenschap in zorg, Koksgilde en Vakmedianet, uitgever van onder meer de zorgbladen Gastvrije Zorg en ZorgInstellingen. Het project en het congres worden mede mogelijk gemaakt met steun van de partners Unilever Food Solutions, Deli XL Foodservice, Douwe Egberts, FrieslandCampina Branded Netherlands, Hago Zorg, Miele Professional, Iseco Benelux, temp-rite International en Zwanenberg Food Group.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels