nieuws

‘Gevoel van thuis belangrijk’

zorg met sterren

-Advertorial- Zwanenberg Food Group is leverancier van een boterhambeleggend assortiment traditionele vleeswaren en kaas, hartige snacks en hartige maaltijdcomponenten.

‘Gevoel van thuis belangrijk’

Zwanenberg, onder andere bekend van de merken Kips, Zwanenberg en Kraak-Vers, vindt het belangrijk dat er in de zorg een gevoel van thuis is. Gastvrijheid is volgens ons een zorgomgeving waarin cliënten zich geborgen en veilig voelen en zoveel mogelijk wonen zoals thuis. Hierbij is lekker eten en drinken met herkenbare producten essentieel. Met een lekkere en gevarieerde (brood)maaltijd is het mogelijk zonder veel extra kosten meer gastvrijheid te creëren. Dit vraagt om aandacht. Aandacht die Zwanenberg geeft.

Wat kunnen wij voor u betekenen
Zwanenberg biedt in eetmomenten veel keuze en variatie met herkenbare producten zoals men ze van thuis kent en voorziet daarmee in de individuele wensen van cliënten. Met ons zorgvuldig geselecteerde assortiment in combinatie met onze expertise op categorymanagement helpen wij u de belangrijke rol van eten in de gastvrijheidsproblematiek op te lossen. Daarvoor hebben wij een concept ontwikkeld speciaal voor de zorg: ‘Hart voor Hartig’. Ons Hart voor Hartig concept is een totaalconcept voor iedere instelling of locatie binnen de zorg, die mede bijdraagt aan de ambiance in de zorg. Met de Zwanenberg Quickscan kunnen wij voor iedere instelling of locatie binnen de zorg het meest passende concept en/of assortiment bepalen en uiteindelijk toepassen.

Wij willen graag bijdragen aan het verder verhogen van de gastvrijheid en dragen daarom het initiatief Gastvrijheidszorg met Sterren een warm hart toe.

Kijk voor meer info op de website van Zwanenberg.

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels