nieuws

Hago Zorg: Gefeliciteerd!

zorg met sterren

-Advertorial- Net als u heeft Hago Zorg gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Wij hechten veel waarde aan initiatieven als Gastvrijheidszorg met Sterren en zijn er trots op dat uw zorgorganisatie dat ook doet! Wij feliciteren u dan ook van harte met de door u behaalde sterren. Wij geloven dat gastvrijheid verder gaat dan goed eten en drinken en meer is dan een mooie omgeving. Iedereen die in contact staat met uw patiënten, cliënten en zorgmedewerkers kan van positieve invloed zijn op de beleving van gastvrijheid. Ook onze schoonmakers.

Hago Zorg: Gefeliciteerd!

Om uw gastvrijheid op een nóg hoger niveau te krijgen, gaan wij graag met u in gesprek over de rol die wij daarbij kunnen spelen binnen uw zorgorganisatie. Onze medewerkers werken allemaal volgens onze VIP waarden; ze tonen Vakmanschap, hebben een positieve Interactie met de zorgomgeving en hebben Plezier in hun werk. Houding, gedrag en communicatie zijn voor ons belangrijke aandachtspunten. Wij willen dat uw patiënten, cliënten en medewerkers dit dagelijks op een positieve manier ervaren.

Daarom ontwikkelen wij samen met u op maat gemaakte gastvrijheidsprogramma’s, om zo gastvrijheid binnen uw zorgorganisatie concreet vorm te geven. Daarnaast hebben wij een nieuwe manier van schoonmaken ontwikkeld, onder de naam Glanzend Resultaat®. Met Glanzend Resultaat stappen we af van traditionele werkprogramma’s en spelen wij direct in op de wensen van uw gebruikers. Zonder dat hierbij wordt ingeboed aan technische kwaliteit. Zo geven wij glans aan uw dag!

Tenslotte zijn schoonmaak en hygiëne in zorgorganisaties -meer dan waar ook- van levensbelang. Hago Zorg kan een belangrijke rol spelen bij infectiepreventie. Door de kennis van professionals uit de medische wereld te combineren met onze eigen jarenlange ervaring in de zorg, hebben wij inmiddels een bewezen aanpak voor:
– OK-reiniging
– Cleanroom-reiniging
– Reiniging van cytostaticaruimten
– Bestrijding van MRSA- en Norobesmettingen

Onze methoden en werkwijzen zijn gericht op adequate preventie, inperking en bestrijding van bacteriën en virussen. Van basisreiniging tot het innovatieve Alpha D3 Fogging, van crisisbestrijding tot eindschoonmaak. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan gastvrijheid en infectiepreventie binnen uw zorgorganisatie. En wie weet mag u zichzelf in 2014 dan wel de meest gastvrije zorgorganisatie van Nederland noemen!

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Hago Zorg, neem dan ook eens een kijkje op onze website www.hagozorg.nl.

Bekijk hieronder ook ons filmpje over Gastvrijheidszorg met Sterren!

Binnenkort nemen we contact met u op om te kijken op welke manier Hago Zorg een bijdrage kan leveren aan gastvrijheid en infectiepreventie binnen uw zorgorganisatie.

Met glansrijke groet,

Hago Zorg

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels