nieuws

Judith Leysterhof weer in de prijzen tijdens congres Gastvrijheidszorg

zorg met sterren

Judith Leysterhof in Hardinxveld-Giessendam heeft tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg met Sterren beslag gelegd op de Gastvrijheidszorg Award in de categorie Kleinschalig Wonen. Het zorgcentrum valt voor het tweede achtereenvolgende jaar in de prijzen.

Judith Leysterhof weer in de prijzen tijdens congres Gastvrijheidszorg

De Rivas-locatie was vorig jaar de winnaar van de Aanmoedigingsprijs voor kleinschalige woonvormen. Dat succes heeft vandaag tijdens het congres in Ede gevolg gekregen. Gastvrijheid loopt als een rode draad door het dagelijkse werk van de medewerkers, die samen met het management de bewoners een thuisgevoel geven. Ook zijn alle activiteiten nauwkeurig afgestemd op de behoeften van de bewoners. Medewerkers komen zelfs in hun vrije tijd langs om een praatje te maken.

De volledige uitslag in de categorie Kleinschalig Wonen:
1 Judith Leysterhof (Rivas Zorggroep) Hardinxveld-Giessendam
2 Kardinaal de Jonglaan (tanteLouise-Vivensis) Bergen op Zoom
3 Zorgwoningen Balk (Plantein) Balk
4 De Merlinge (Rivas Zorggroep) Arkel
5 Croonenhoff (Vivre) Maastricht

Eerder vandaag werden tijden het Nationaal Congres Gastvrijheidzorg in Ede de andere Gastvrijheidszorg Awards uitgereikt. De winnaars:

*De Waalburcht, Rivas Zorggroep, Papendrecht (Verpleging & Verzorging)
*Dimence locatie Grasdorpstraat, Zwolle (GGZ)
*Deventer Ziekenhuis (Ziekenhuizen)
*Zorgcentrum Beek en Bos, Heythuysen (Aanmoedigingsprijs Langdurige Zorg inclusief kleinschalig wonen)

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. De resultaten van de audits zijn te vinden in de bijna 400 pagina’s omvattende Sterrengids Gastvrijheidszorg 2013, die tijdens het congres is uitgereikt. De Sterrengids is de bestellen op de website van Gastvrijheidszorg met Sterren.

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels