nieuws

Zevende editie congres Gastvrijheidszorg groot succes

zorg met sterren

Rond de 1200 bezoekers genoten tijdens de zevende editie van het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg van een spannende en enerverende dag in Ede.

Zevende editie congres Gastvrijheidszorg groot succes

Zorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht heeft in de categorie Verpleging & Verzorging de Gastvrijheidszorg Award 2013 gewonnen. Het Deventer Ziekenhuis is het ziekenhuis dat zich een jaar lang het meest gastvrije ziekenhuis van Nederland mag noemen. De award in de categorie GGZ is naar Dimence locatie Grasdorpstraat in Zwolle gegaan en Judith Leysterhof in Hardinxveld-Giessendam won in de nieuwe categorie Kleinschalig Wonen eveneens de Gastvrijheidszorg Award. De aanmoedigingsprijs voor de meest gastvrije zorginstelling waar kleinschalig wonen onderdeel is van het zorgcentrum is voor Beek en Bos in Heythuysen.

Kon u niet bij het congres aanwezig zijn? U kunt hier een prachtig videoverslag bekijken. Heeft u foto’s laten maken tijdens het congres van u en uw team? Kijk hier of u erbij staat!

Kees van der Burg, directeur langdurige zorg van het ministerie van VWS, ontving het eerste exemplaar van de Sterrengids 2013 uit handen van Yvonne van Gilse, directeur van LOC Zeggenschap in Zorg. In de ruim 400 pagina’s tellende Sterrengids zijn de resultaten gepubliceerd van de audits voor Gastvrijheidszorg met Sterren. De gids, die sinds 2006 wordt uitgegeven, bevat dit jaar in totaal 250 zorgaanbieders. U kunt de gids hier bestellen.

Wilt u zich nu al inschrijven voor Gastvrijheidszorg met Sterren 2014? Dat kan! Schrijf u hier in of lees eerst meer informatie over de werkwijze en het waarderingssysteem.

Inititatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren en het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg zijn LOC Zeggenschap in zorg, Koksgilde en Vakmedianet, uitgever van onder meer de zorgbladen Gastvrije Zorg en ZorgInstellingen. Het project en het congres worden mede mogelijk gemaakt met steun van de partners Unilever Food Solutions, Deli XL Foodservice, Douwe Egberts, FrieslandCampina Branded Netherlands, Hago Zorg, Miele Professional, Iseco Benelux, temp-rite International en Zwanenberg Food Group.

Gms partners

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels