nieuws

Nationaal Congres Gastvrijheidszorg: vanaf nu in het Beatrix Theater

zorg met sterren

Van Ede naar Utrecht: Het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg gaat verhuizen. Dit jaar wordt het congres voor het eerst in het Beatrix Theater in Utrecht gehouden. Op donderdag 12 juni is het zover.

Nationaal Congres Gastvrijheidszorg: vanaf nu in het Beatrix Theater

Gastvrijheidszorg

De voorbereidingen voor hét gastvrijheidsevenement in de zorgsector zijn inmiddels volop aan de gang. De auditeurs zijn nog druk bezig met hun bezoeken aan de zorglocaties die zich hebben aangemeld voor Gastvrijheidszorg met Sterren, het werk aan de Sterrengids voor 2014 is begonnen en ook het programma voor het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg staat inmiddels in de steigers.

Omdat het congres dit jaar een nieuwe locatie heeft, wordt het programma ook aangepast. Zo zijn er een aantal leuke verrassingen. Daarover volgt later meer.

Actuele informatie

Vanaf eind volgende week is het  mogelijk om u in te schrijven voor het congres via www.zorgmetsterren.nl. Voor alle up-to-date informatie over Zorg met Sterren kunt u het Dossier Gastvrijheidszorg met Sterren bekijken en/of het twitteraccount @zorgmetsterren volgen.

Initiatief

Initiatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren en het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg zijn LOC Zeggenschap in zorg, Koksgilde en Vakmedianet, uitgever van onder meer de zorgbladen Gastvrije Zorg en ZorgInstellingen. Het project en het congres worden mede mogelijk gemaakt met steun van de partners Unilever Food Solutions, Deli XL Foodservice, Douwe Egberts, FrieslandCampina Branded Netherlands, Iseco Benelux, temp-rite International, Rational en Zwanenberg Food Group.

banner-partners-gms-480x42-

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels