nieuws

Nationaal Congres Gastvrijheidszorg vernieuwd

zorg met sterren

Een grotere rol voor het publiek, een extra award, meer dialoog en discussie en een nieuwe locatie. Het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 gaat dit jaar helemaal op de schop. Tijdens het congres, dit jaar in het Beatrix Theater in Utrecht, krijgt een van de deelnemende zorginstellingen voor het eerst de PublieksAward Gastvrijheidszorg uitgereikt. Congresgangers zijn […]

Nationaal Congres Gastvrijheidszorg vernieuwd

Een grotere rol voor het publiek, een extra award, meer dialoog en discussie en een nieuwe locatie. Het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 gaat dit jaar helemaal op de schop.

Tijdens het congres, dit jaar in het Beatrix Theater in Utrecht, krijgt een van de deelnemende zorginstellingen voor het eerst de PublieksAward Gastvrijheidszorg uitgereikt. Congresgangers zijn dus niet langer alleen toeschouwers; zij bepalen wie deze prestigieuze aanmoedigingsprijs verdient. Om de spanning wat langer vast te houden, worden de winnaars van de andere awards pas in de middag bekendgemaakt.

Discussie

Het publiek zal dit jaar meer dialoog en discussie op het podium zien. Jasker Kamp, hoofdredacteur van Gastvrije Zorg, gaat in gesprek met dagvoorzitter Jacobine Geel over trends in gastvrijheidszorg. Daarnaast vindt er een paneldiscussie plaats met vertegenwoordigers van de politiek, de wetenschap en de zorgsector. Ook hier kan de zaal aan deelnemen door te stemmen over een aantal prikkelende stellingen.

Spektakel

Nieuw is ook het entertainment: Ralph & Bas Grevelink zorgen voor muzikaal spektakel en het publiek kan kennismaken met cabaretière Yora Rienstra. Wees niet ongerust: de populaire sneldichteres Dominique Engers dicht als vanouds aan het einde de dag aan elkaar.

Yora Rienstra - Keke Keukelaar (medium) (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yora Rienstra (foto: Keke Keukelaar)

 

Het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg vindt plaats op donderdag 12 juni in het Beatrix Theater in Utrecht.

Meer weten over het congres? Kijk hier voor het volledige (voorlopige) programmaInschrijven is nu al mogelijk via Zorgmetsterren.nl.

Houd voor alle up-to-date informatie het Dossier Gastvrijheidszorg met Sterren bij.

Twitter: @zorgmetsterren

Nationaal Gastvrijheidzorg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Initiatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren en het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg zijn LOC Zeggenschap in zorg, Koksgilde en Vakmedianet, uitgever van onder meer de zorgbladen Gastvrije Zorg en ZorgInstellingen. Het project en het congres worden mede mogelijk gemaakt met steun van de partners Unilever Food Solutions, Deli XL Foodservice, Douwe Egberts, FrieslandCampina Branded Netherlands, Iseco Benelux, temp-rite International, Rational en Zwanenberg Food Group.

gms banner partners 2014480x42

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels