nieuws

Kanshebbers Gastvrijheidzorg Awards bekend!

zorg met sterren

De genomineerden voor de Gastvrijheidszorg Awards 2014 zijn bekend. Dit jaar deden ruim 230 ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen en GGZ-instellingen mee aan het project. Op 12 juni, tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in het Beatrix Theater in Utrecht, komen de deelnemers te weten wie er met de hoofdprijs naar huis gaat in de categorieën Verpleging […]

Kanshebbers Gastvrijheidzorg Awards bekend!

De genomineerden voor de Gastvrijheidszorg Awards 2014 zijn bekend. Dit jaar deden ruim 230 ziekenhuizen, verzorgings- en verpleeghuizen en GGZ-instellingen mee aan het project. Op 12 juni, tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in het Beatrix Theater in Utrecht, komen de deelnemers te weten wie er met de hoofdprijs naar huis gaat in de categorieën Verpleging & Verzorging, Ziekenhuizen, GGZ en Kleinschalig Wonen.

Tijdens het vernieuwde congres krijgt een van de deelnemende zorginstellingen voor het eerst de PublieksAward Gastvrijheidszorg uitgereikt. Kijk op pagina 30 van deze uitgave voor een complete lijst van de genomineerden.
Meer info: Zorgmetsterren.nl

De 10 genomineerden in de categorie Ziekenhuizen in alfabetische volgorde:

 Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk in Dordrecht
 Amphia Ziekenhuis locatie Molengracht in Breda
 Amphia Ziekenhuis locatie Pasteurlaan in Oosterhout
 Antonius Ziekenhuis Sneek in Sneek
 Bernhoven in Uden
 Elkerliek ziekenhuis in Helmond
 Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem
 Westfriesgasthuis in Hoorn
 Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede
 Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk

De 10 genomineerden in de categorie Verpleging & Verzorging in alfabetische volgorde:

 Albert van Koningsbruggen (AxionContinu) in Utrecht
 De Doekenborg (ZZG Zorggroep) in Nijmegen
 Holdert (Leveste Care) in Emmen
 lelânen (Plantein) in Sneek
 De Lijte (ZuidOostZorg) in Ureterp
 Noorderhoek (Zorggroep Tellens) in Sneek
 Valkenheim (Sevagram) in Valkenburg
 De Vijverhof (Zorggroep Drenthe) in Assen
 De Watersteeg (BrabantZorg) in Veghel
 Zandley (Stichting Schakelring) in Drunen

De 5 genomineerden in de categorie GGZ in alfabetische volgorde:

 Emergis in Kloetinge
 Dimence locatie Rielerenk in Deventer
 VVGNet (GGNet) in Warnsveld
 ’t Warant (GGZ Oost Brabant) in Helmond
 De Wieken (GGNet) in Groenlo

De 5 genomineerden in de categorie Kleinschalig Wonen in alfabetische volgorde:

 Compostella (BrabantZorg) in Zeeland
 Kardinaal de Jonglaan (tanteLouise-Vivensis) in Bergen op Zoom
 De Pastorie (BrabantZorg) in Volkel
 Voltawerk (ZuidOostZorg) in Gorredijk
 Westerstein (Lelie zorggroep) in-Rotterdam-Hoogvliet

Congres

Op donderdag 12 juni worden tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 in het Beatrix Theater in Utrecht de winnaars van de Gastvrijheidszorg Awards bekendgemaakt. De winnaars worden gehuldigd tijdens het congres waar 1500 bezoekers worden verwacht. Inschrijven voor het congres kan hier. 

Initiatiefnemers

Inititatiefnemers van Gastvrijheidszorg met Sterren en het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg zijn LOC Zeggenschap in zorg (www.loc.nl), Koksgilde (www.koksgilde.nl) en B+B Vakmedianet, uitgever van onder meer de zorgbladen Gastvrije Zorg en ZorgInstellingen (www.zorginstellingen.nl). Het project en het congres worden mede mogelijk gemaakt met steun van de partners Unilever Food Solutions, Deli XL Foodservice, Douwe Egberts, FrieslandCampina Dagvers, Frima Benelux, Miele Professional, Iseco Benelux, Rational Nederland, temp-rite International en Zwanenberg Food Group.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels