nieuws

Bestel nu al de Sterrengids 2014!

zorg met sterren

Het duurt nog even voor het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg plaatsvindt, maar u kunt de Sterrengids 2014 alvast online bestellen. Om een tipje van de sluier op te lichten: de gids is dit jaar compleet gerestyled. Vernieuwing is dit jaar het kernwoord. De organisatie van Gastvrijheidszorg met Sterren heeft een aantal flinke veranderingen doorgevoerd. Natuurlijk met […]

Bestel nu al de Sterrengids 2014!

Het duurt nog even voor het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg plaatsvindt, maar u kunt de Sterrengids 2014 alvast online bestellen. Om een tipje van de sluier op te lichten: de gids is dit jaar compleet gerestyled.

Vernieuwing is dit jaar het kernwoord. De organisatie van Gastvrijheidszorg met Sterren heeft een aantal flinke veranderingen doorgevoerd. Natuurlijk met de nieuwe locatie van het sterrencongres in het Beatrix Theater in Utrecht, maar ook met een restyling van de Sterrengids Gastvrijheidszorg. De gids is weer terug naar het vertrouwde A4-formaat én heeft een nieuwe indeling.

Inschrijven voor het congres kan nog!

Magazine

De Sterrengids is een echt naslagwerk over gastvrijheid. Een jaarboek dat u er nog eens bij pakt, omdat er zulke handige tips in staan. Kennis delen en ervaringen uitwisselen; daar gaat het om. Ook bij gastvrijheid. Daarom heeft de gids dit jaar voor het eerst een magazinegedeelte, met onder meer interviews, een eregalerij met winnaars uit het verleden, de uitkomsten van ons onderzoek naar gastvrijheid en praktische tips om de gastvrijheid in uw eigen organisatie te verbeteren.

Verder zijn in de driehonderd pagina’s tellende Sterrengids de resultaten gepubliceerd van de audits voor Gastvrijheidszorg met Sterren.

Bestellen

U kunt de Sterrengids Gastvrijheidszorg 2014 aanschaffen voor 37,50 euro, exclusief verzendkosten. Leden van het LOC, abonnees van Gastvrije Zorg en Zorginstellingen en leden van het Koksgilde die werkzaam zijn in de zorg betalen 18,75 euro. De gids wordt na 12 juni verzonden.

Klik op de cover om de gids te bestellen.

sterrengids2014

 

 

gms sponsors

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels