nieuws

Inschrijven voor het sterrencongres kan nog!

zorg met sterren

Het is nog mogelijk om bij het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 aanwezig te zijn. Het belooft een bijzondere editie te worden. Inschrijven voor het congres is mogelijk via zorgmetsterren.nl. De kosten bedragen 75 euro (voorheen 95 euro) Het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 op 12 juni kent naast een andere locatie (het Beatrix Theater in Utrecht) ook een […]

Inschrijven voor het sterrencongres kan nog!

Het is nog mogelijk om bij het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 aanwezig te zijn. Het belooft een bijzondere editie te worden.

Inschrijven voor het congres is mogelijk via zorgmetsterren.nl. De kosten bedragen 75 euro (voorheen 95 euro)

Het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg 2014 op 12 juni kent naast een andere locatie (het Beatrix Theater in Utrecht) ook een andere dagvoorzitter en een andere opzet van de dag. Veel nieuwe elementen, al gaat het allemaal nog steeds om de kwaliteit van de gastvrijheidszorg.

Het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg wordt dit jaar niet meer in CineMec Ede gehouden, maar in het veel grotere Beatrix Theater in Utrecht. Dat is niet de enige verandering. De dagvoorzitter dit jaar is niet Jacobine Geel, maar Fons de Poel (bekend van KRO-programma’s zoals Brandpunt) die sprekers introduceert en hen ongetwijfeld hier en daar stevig aan de tand zal voelen. Zoals de bekende zorgondernemer Loek Winter die als keynote speaker de spits afbijt, of natuurlijk staatssecretaris Martin van Rijn, die heeft toegezegd op het congres de Sterrengids in ontvangst te nemen.

Publiek

Ook nieuw en anders: het publiek gaat een veel nadrukkelijker rol spelen in het programma dan voorgaande jaren. Waarom zou je zo veel kennis in de zaal niet gebruiken op zo’n belangrijk congres? Die moet gedeeld worden! Dat vond de organisatie van het congres ook en dus krijgen de congresdeelnemers de mogelijkheid om via stemkastjes te reageren op prikkelende stellingen die iedere spreker zal voorleggen.

Lees ook ‘Sterrentip nr 10: met waardering een stapje extra’

Nieuwe award

Daarnaast gaat het publiek dit jaar voor het eerst zelf een prijs toekennen. Naast de Gastvrijheidszorg Awards voor de categorieën Ziekenhuizen, Verpleging & Verzorging, GGZ en Kleinschalig Wonen, is er de PublieksAward Gastvrijheidszorg, die in de ochtend wordt uitgereikt. De organisatie van GMS heeft de auditeurs gevraagd tijdens de diverse bezoeken hun ogen en oren open te houden voor bijzondere of opmerkelijke zaken. Doet een locatie bijvoorbeeld iets bijzonders voor zijn cliënten, het personeel of de buurtbewoners? Zijn er opmerkelijke activiteiten die een locatie organiseert, of zijn er andere zaken waarmee een locatie zich op een positieve manier onderscheidt? Al die voorbeelden worden verzameld en daaruit kiest het publiek uiteindelijk de instelling die de PublieksAward Gastvrijheidszorg mee naar huis mag nemen.

 

gms sponsors

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels