nieuws

Winnaars Gastvrijheidszorg Awards 2014 bekend

zorg met sterren

Het wachten is voorbij: inmiddels weten we welke zorginstellingen van Nederland het meest gastvrij zijn. De winnaar van de Gastvrijheidszorg Awards 2014 zijn bekendgemaakt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in Utrecht. Winnaars Zorgcentrum Holdert in Emmen heeft in de categorie Verpleging & Verzorging de Gastvrijheidszorg Award 2014 gewonnen. Bernhoven in Uden is het ziekenhuis dat […]

Winnaars Gastvrijheidszorg Awards 2014 bekend

Het wachten is voorbij: inmiddels weten we welke zorginstellingen van Nederland het meest gastvrij zijn. De winnaar van de Gastvrijheidszorg Awards 2014 zijn bekendgemaakt tijdens het Nationaal Congres Gastvrijheidszorg in Utrecht.

Winnaars

Zorgcentrum Holdert in Emmen heeft in de categorie Verpleging & Verzorging de Gastvrijheidszorg Award 2014 gewonnen. Bernhoven in Uden is het ziekenhuis dat zich een jaar lang het meest gastvrije ziekenhuis van Nederland mag noemen. De award in de categorie GGZ is naar ‘t Warant in Helmond gegaan en Voltawerk in Gorredijk won in de categorie Kleinschalig Wonen de Gastvrijheidszorg Award in de categorie Kleinschalig Wonen.

 

de winnaars 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vijf sterren

Dit jaar deden ruim 230 zorgaanbieders mee aan Gastvrijheidszorg met Sterren. De deelnemers zijn beoordeeld op gastvrijheid en afhankelijk van hun score hebben ze sterren toebedeeld gekregen. Zeven zorglocaties hebben de maximale score van vijf sterren behaald. Dat zijn de ziekenhuizen Bernhoven, Gelderse Vallei in Ede en St Jansdal in Harderwijk. De zorgcentra Holdert, De Vijverhof in Assen, Voltawerk en De Pastorie in Volkel kregen eveneens vijf sterren.

Waarderingssysteem

Gastvrijheidszorg met Sterren is een waarderingssysteem voor de kwaliteit van de gastvrijheidszorg in zorginstellingen. Het doel is de kwaliteit van leven van cliënten en patiënten te verbeteren door het stimuleren van goede gastvrijheidszorg.

Sterrengids

De resultaten van de audits zijn te vinden in de ruim 300 pagina’s omvattende Sterrengids Gastvrijheidszorg 2014, die tijdens het congres is uitgereikt. Alle gegevens uit de gids worden ook gepubliceerd op www.zorgmetsterren.nl. De gids is op deze website eveneens te bestellen.

partners-600

 

Toplijst

Klik hier voor een lijstje met de beste zorginstellingen in iedere categorie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels