nieuws

Nee, Franciscus biedt patiënten véél meer keuze

zorg met sterren

Fouten maken is niet erg, je wordt er alleen maar beter van. Dat weten ook de winnaars van de Gastvrijheidszorg Awards. En wie de Sterrengids produceert, het jaarlijkse boekwerk waar alle deelnemers in vermeld staan, weet dat er altijd wel een fout in sluipt. Dit jaar is geen uitzondering.

Nee, Franciscus biedt patiënten véél meer keuze

Pak de Sterrengids er even bij en blader naar pagina 270. Ja? Bent u er?

De oplettende facitaire dienst van het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal stuurde ons het volgende mailtje:

“Onder het kopje Eten en drinken staat dat binnen het Franciscus Ziekenhuis het eten op traditionele wijze is ingericht. Dit is niet juist. Al sinds april 2009 worden de maaltijden binnen het Franciscus Ziekenhuis middels het Meals on Wheels concept geserveerd. De patiënt kan hierbij zelf het menu samenstellen. Sinds 2006 werken wij binnen ons ziekenhuis met de broodbuffetwagens op de afdelingen, ook hierbij kan de patiënt zelf een keuze maken in de broodmaaltijden.”

Fijn dat de patiënten van het Franciscus Ziekenhuis zo veel keuze hebben tijdens hun verblijf. Logisch dus dat het ziekenhuis ons, de makers van de Sterrengids, corrigeert als dit niet goed staat vermeld.

Fijn ook dat we oplettende lezers hebben, daar worden we alleen maar beter van.

Bij deze onze excuses.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels